Veilige betaling

Onze veilige betaling

Onze site heeft een beveiligde verbinding via SSL. Dit herkend u aan de HTTPS verbinding zichtbaar in de adresbalk van uw browser.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met PayPal

PayPal is een online systeem waarmee je snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen. Het betaalsysteem wordt wereldwijd gebruikt door particulieren, maar ook door webwinkels en andere bedrijven.

Hoe veilig is PayPal?

Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit jouw bankgegevens te zien. Als je wilt inloggen met PayPal, ga dan altijd naar de website of app van PayPal. Als je via een andere site of een e-mailbericht bij PayPay uitkomt, controleer dan altijd in je adresbalk of je op een officiële website zit (Paypal.comof Paypal-opwaarderen.nl) en of het adres begint met 'https://'.

Bankoverschrijving

Maak het factuurbedrag over naar onze bankrekening. U ontvangt uw bevestiging per e-mail met daarin de bankgegevens en het bestelnummer. De goederen worden 2 dagen gereserveerd voor u en wij verwerken de bestelling onmiddellijk na ontvangst betaling. Meer informatie

Betalen met je creditcard

Bij de meeste creditcards zit een aanvullende verzekering voor bijna al je aankopen. De verzekering houdt in dat je niet hoeft te betalen voor een bestelling die beschadigd arriveert of gewoon niet wordt geleverd.

De verzekering maakt online betalen met een creditcard al een stuk veiliger. Maar de belangrijkste bescherming begint bij jezelf.

Gebruik je creditcard niet op websites die je niet goed kent. Er worden steeds meer nepshops gesignaleerd. Deze leveren wel een product, maar dat is dan niet het product dat je verwacht. Meestal is het een goedkope kloon uit bijvoorbeeld China.

Deze nepshops zijn niet zozeer geïnteresseerd in jouw geld. Ze verzamelen gegevens van zo veel mogelijk creditcardgebruikers en verkopen hun bundel aan de hoogste bieder.