Ons bedrijf

Mijn naam is Ferry de Lange en ik ben de eigenaar van Mannamy.nl

Ik ben getrouwd met Edith en samen hebben wij 3 kinderen, twee dochters en een zoon van 3, 7 en 9 jaar. Je kunt dus zeggen dat we de nodige ervaring hebben met kinderfeestjes en het organiseren hiervan. Het is en blijft toch altijd een prachtig gezicht als de kinderen zich vermaken en plezier hebben. Het idee van de verjaardagsbox is ontstaan doordat wij zagen dat veel ouders het lastig vinden of simpelweg tijdgebrek hebben om een leuk feestje voor hun kind te organiseren. Wij hopen dit met de box een stukje makkelijker te maken.

Met de geloofsboxen willen wij graag bijdragen aan onze evangelische roeping. Met deze box willen wij het christelijk geloof op een leuke en speelse manier onder de aandacht brengen. Leuk voor kerken, zondagsscholen, geloofskampen of gewoon voor thuis!

Groot feest in een klein doosje!

 

Waar komt de naam Mannamy vandaan?

Het is een samenstelling van de namen van onze kinderen: Manuel, Anna en Amy! Tevens zit hier het woord “manna” in en dit staat voor: “Geschenk uit de hemel”!

Onze missie

 “Gezelligheid, samen en met elkaar!”

In een tijd waar alles snel en gehaast moet gaan en tv, pc, laptop, tablet en mobiel een belangrijke rol spelen, zien wij graag de gezelligheid weer terug aan tafel om samen en met elkaar een feestje te vieren!