Mannamy.nl

Welkom bij 

gallery/bord wonderlijke beleving!

wonderlijke Belevenis in een klein doosje!

Wonderlijke beleving in een klein doosje!

Kies je thema en binnen een paar muisklikken is je kinderfeestje geregeld! Alles wat je nodig hebt zit in deze box: uitnodigingen, versieringen, traktaties, een activiteit of knutsel, traktatie om aan het eind van je feestje mee te geven aan de kinderen en natuurlijk diverse spelletjes en een speurtocht! Zo heb je alles in huis voor ongeveer 3 uur kinderfeest! 

 

 

test

De verjaardagsbox

gallery/banner piraat
gallery/banner prinses
gallery/banner eenhoorn actie

Voor zowel jongens als meisjes! Met de spelletjes kunnen de kinderen gezamelijk euromunten verdienen, zo blijven ze geboeid  en stimuleer je de onderlinge samenwerking. TIjdens de speurtocht helpen ze de pizzabakker om alle benodigdheden te vinden die nodig zijn om het restaurant op tijd te openen. Maar maar is toch die pizzabezorger??? Deze box heeft als activiteit een snoepizza maken voorzien van een mini pizzadoosje die ze zelf kunnen versieren.                                              Tip:   Sluit het feestje af met pizza eten!

 

 

Lekker stoer! Iedereen moet een piratenfeestje hebben meegemaakt, lekker je fantasie prikkelen en op avontuur gaan met zijn allen. Kapitein Prikkelbaard is er helemaal klaar voor en de kids moeten hem helpen tijdens de speurtocht. Bij dit feestje kunnen de kids gouden munten verdienen en moeten ervoor zorgen dat de schatkist goed gevuld blijft, Deze box heeft een super leuke knutselactiviteit en uiteraard ook stoere piraten tattoo's! 

 

 

Nodig alle vriendinnen uit en vier een wonderlijk prinsessenfeest! Samen een tiara maken en super leuke spelletjes doen. Bij dit feestje draait alles om de diamanten! Door goed samen te werken en elkaar te helpen stromen de diamanten binnen! Kroontje plakken, bingo spelen, knutselen, alles is aanwezig. Oh ja, pas op voor de draak! Misschien moet er een stoere ridder gezocht worden...

 

Kom je ook naar Regenboogland? Het land van de eenhoorns is dé plek om je verjaardagsfeest te vieren! Speel samen met je vriendinnen en verdien de mooiste diamanten. Kleur allemaal je eigen Eenhoornbeker en doe mee met de spannende speurtocht. Deze box heeft een super leuke traktatie heeft alles om een wonderlijk feest te geven! 

 

gallery/banner ridder
gallery/banner peppa

Vier je feestje samen met Peppa Big! Ga op zoek naar Peppa's vriendjes tijdens de spannende speurtocht, kleur je eigen Peppa beker en nog veel meer Peppa verrassingen! Iedereen mag komen van Suzy Schaap tot aan Pedro Ponny, wie vind jij het allerleukste?

 

De strijd om de zilveren dukaten kan beginnen! Een compleet ridderfeest met versieringen, knutsels, traktaties en spelletjes. Geheel in ridderthema inclusief spelprogramma. Je hebt nog nooit zo snel een feestje voor de kleine ridder geregeld!